Links

Nedenstående er links til ressourcer som jeg mener er relevante for ejere af Shetland Sheepdogs

DKK

Dansk Shetland Sheepdog Klub – Specialklub for racen. Her varetages racens interesser inden for FCI, og der afholdes en masse aktiviteter landet over. Facebooksiden er også værd at følge for seneste nyt og påmindelser.

DKK’s Facebookside – DKK kender du formentligt allerede, men deres FB side er spækket med nyheder, events og sådan noget som træningsjulekalendere, som er et kig værd.

DKK Hundeuniversitetet – DKK’s online læringsunivers for alle, herunder nybegyndere til opdrættere.

DKK “Ny på Udstilling” Guide – pdf med gennemgang af alt hvad der er værd at vide om udstillinger.

DKK Sirius Challenges – Overskuelige online prøver der relaterer til kurserne i Hundeuniversitetet.

DKK Vejledning til Nye Hundeejere – DKK’s bud på et opstartsprogram, om du er helt ny i at have hund, eller lige skal have det genoprisket til din nye hvalp.

Andre

DogRisk Gruppen – Finsk forskerhold knyttet til Helsinki Universitet, som publicerer seneste nyt inden for fodringsmæssige, genetiske og miljøpåvirkninger af vores hundes helbred.

Hund360facebooksiden er især værd at følge for tips og tricks, og løbende opslåede kurser og webinarer. De bruger nogle super spændende undervisere og dækker mange relevante emner.

Madcap University – Gratis råd fra skaberne af Puppy Culture, som er et omfattende opdrætterprogram designet til at lave sunde og mentalt stærke hvalpe. Check også meget gerne deres podcast. Det er meget nørdet og meget lærerigt.

MUSH – råt foder produceret i Finland, som alle mine hunde, også de helt små hvalpe, lever af. Forhandlerliste findes her.

Nail Maintenence for Dogs – Facebookgruppe med en masse ressourcer og fif til trim af negle

Sheltie Head Virtues and Faults (2019) – en pdf gennemgang af det korrekte hoved ift standarden. Målrettet udstillingsdommere, men interessant nørderi for udstillerne, da det er sat relativt simpelt op, med masser af billedeksempler.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.