Om

McFluff’s er et privat hundehold med lejlighedvis opdræt af DKK/FCI hvalpe, bosat på en landejendom i Grønholt, Nordsjælland. Det drives, sammen med Hvergi Isheste, af Annemie S. Larsen, som opdrætter og træner både hund og hest efter en kombination af forskellige moderne indlærings- og anatomiske principper. Jeg har været på et væld af kurser og foredrag vedrørende avl, kynologisk og hippologisk adfærd og anatomi, gennem de sidste 20 års erfaring med træning af hund og hest. Jeg er også certificeret level 1 Centreret Ridning instruktør og elsker at arbejde med projektheste. Mine hunde laver jeg lidt forskelligt med på amatørniveau. Mest agility, men også lidt canicross og vi snuser med jævne mellemrum til hyrdning.

Jeg har haft Shetland Sheepdog siden 2006, og Islandske Heste siden 2011. DKK Kennelmærket “McFluff’s” erhvervede jeg i 2007, men har først avlet mit første kuld i 2023. I mellemtiden har jeg avlet Islandske heste, og været aktiv i privat og hundepolitisk regi, på både specialklub og DKK niveau. Jeg har bl.a været involveret i udarbejdelse af rapporten og forhandlingerne bag nogle af de aktuelle sundhedsrestriktioner for racen i DKK.

Derudover holder jeg mig løbende ajour med litteratur, foredrag og kurser vedrørende anatomi, etologi, fodring, indlæringspsykologi og genetik. Jeg er desuden naturvidenskabeligt uddannet, og bruger meget krudt på at lære om forskelligt udstyr og disses indvirkning på heste og hunde.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.